sobota 6. ledna 2018

Návrat Darghaur

Otázkou není jestli se Darghaurové vratí ale kdy....
Z proslovu Admirala Tulleyho v kongresu OPS  rok 2327

V blízké době bychom chtěli spustit narativní minikampaň ve hře Tommorows War zasazenou po udalostech v knize By Dagger or Talon přesněji do roku 2331.

Před deseti lety zautočili mimozemské síly znamé jako Darghaur na kolonii Glory, rozdělené lidstvo nakonec porazilo mimozemské invazní sily ale je více než jasne že se nepřítel vrátí.

o 10 let později Zautočí Darghaur tvrdě a nekopromisně jejich cílem je několik světu včetně Grissomu přesneji na orbitalní doky Armstrong yards kde lidé před dekádou stavěli lodě pro TF Assassin které byli klíčové pro vítězství na Glory. Armáda které napadla lidské soustavy je mnohem větší než tu kterou lidé potkali na Glory. 

Nadešla nejtemnější hodina lidstva, jednotky napříč systémy se zoufale braní proti nepříteli který je převyšuje nejen počtem ale i technologickou urovní , dokáží i tentokrat lidé Darghaury porazit nebo náš oheň zasne navždy?

O kampaňi 
Během kampaně se bude používat standartní kampaňový systém obsažený v pravidlech Tommorow´s War, zatímco jedni hrači se ujmou velení nad lidmi a silami Marshbornu (tzv.Kreveťáků) druhá čast povede Darghaury a jejich spojence. po odehraní určitého počtu scénařu podle random generatoru se bude hrát jeden ze specializovaných scénařu.

Volaní do zbraně
Samozřejmě hrači lidi si mohou vybrat TOE obsažených v pravidlech ať už TW nebo By Dagger or Talon. lze samozřejmě hrát jakykoliv národ obsažený v přiběhové linii TW - Brity,Francouze nebo i nezminěné klidně i České vojáky v 24.století.
v připadě tvorby TOE budu k dispozici.

 Poznej svého nepřítele - DARGHAUR
 Organizační struktury DARGHAUR a "staty" jsou dobře popsané v knize By Dagger or Talon. Je samozřejmě možné hrát i mimozemské Taken nebo žoldnéře ve službách Darghaurské hordy. Pokud by chtěl použit nějaké trochu jiné mimozemštany jako jsou například Krystrial od Micropanzeru nebo Chittery od GZG popř Lidské vojáky ve službách Darghauru (ano i ADVENT je možný ) určitě nebude problém se domluvit.

Vozidla pro DARGHAURy
Darghaurové budou použivat modely od GZG z řady Kra´vak, jejich staty nahodím na blog během několika dnu pro Taken a ostatní mimozemské rasy pak dle domluvy, je také možné protože TW je primarně zaměřena na pěší boj ale nepočitejte s tím že se vozidla neobjeví, během kampaňě se dočkame přepadaní konvoju nebo obsazovaní výsadkové lodě, ale i osvobozovaní zajetců či níčení tzv. Hard Targets.

Jak žačit.
Doma samozřejmě mám pro připadne zajemce dvě menší platoony (US a Brazilce) ale samotná pořizovací náklady nejsou v 15mm tak velké pěší četa se dá pořidit v cenové relaci od 9 liber , mechanizované pak od 30 liber.
 v připadě zajmu mě kontaktujte a domluvíme podrobnosti



 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat