čtvrtek 18. ledna 2018

Novinky ve světě 15mm scifi leden 2018

Ground Zero Games nám v lednu připravili rozšíření řady ESU (Eurosolar Union pro hru SGII) v
podobně přislušníku pravidelné armády ESU, od původních se liší ve vystroji a dostali nové hezčí helmy, k dispozici je kompletně range, tedy jak u GZG bývá tedy klasické riflemany, SAW gunner, AT zbraně a sniper pušky, command set a různé typy těžkých zbraní plus logistické vozitko.
https://shop.groundzerogames.co.uk/15mm-stargrunt/infantry/eurasian-solar-union-esu.html

Nové modely také vydala Brigade Models a to v podobě posílení jejich vozidel pro hru Hammers Slammers: the Crucible. Jedná se o up-armoured verzi M2A4FUA command tank, variantu hover combat car M9A10 (logistická verze), M9A14 což je uparmoured verze pěchotního transportu a M9A16 Calliope - protivzdušná nebo artillery verze combat caru poslední je zcela nové vozidlo M12 Tank destroyer. Všechna tato nová vozidla naleznete v Hammers Slammers sekci stránek Brigade Models


Alternative Armies (respektivě Loud Ninja games) rozšířil svou řadu Ikwen o CC veterány tyto
ješterkoidní lowtech mimozemštany jsou obzvlaště vhodní jako insurgenti pro scénaře ala Avatar (tzv. reverse invasion)









Lazy Games tento měsic také vydali finalní verzi hry Round of Fire která je k dispozici na stránkách Wargaming Vault. jedná se v mnoha směrech inovativní pravidla hlavně co se týče sekvence herního kolo a stavby armády, cena je nyní 9.99 dolarů což je za půl darma!
odkaz naleznete zde 











Clearhorizon se objevil s novým "civilním" policejním 6-kolovým vozidlem Arbitrator, není přiliš vhodne pro "vojenské" scénaře ale určitě své uplatnění najde třeba v Gruntz Specops.






Armies army poté co prodal své pěchotní modely firmě Brigade Models, nově předal vozidla firmě Scene UK. Zajímavou novinkou je také to že svou Cold War řadu vozidel a pěchoty prodal firmě Plastic Soldier Company. Uvidíme s čím přijde příště.

Scene UK

Pro přiznivce Gothic Scifi firma Vanguard Miniatures začala vydávat 15mm varianty svých modelu
které jsou inspirovany hrou jejichž jméno se nesmí vyslovit takže pokud schaníte low/mid-tech pěchotu nebo vozidla popřipadě něco post apo či jako alternativu v menším měřítku určitě se na Vanguard podívejte poslední novinkou je regular tank a IFV








Žádné komentáře:

Okomentovat