úterý 24. července 2012

Flotily Full Thrust

V připravě na flotilu lodí do Full thrust jsem udělal lehké seznam i pro ostatní kteří by chtěli postavit flotily z jiných lodí než Battlefleet gothic.

Zandris IV
Tento výrobce disponuje několika řadami inspirovanými serii Homeworld 1-2. Vyraběl i řadu lodi podobných Shivanům ze hry Conflict:Freespace ale ta už je delší dobu mimo produkci
zde by v uvahu přichazeli lodě diplomatic corps na obrázku níže .
firma také vyrabí 28mm battlesuity a 6mm bojovou techniku
 Fate Amenable to Change
Můj asi absolutní favorit Higgaranská flotila z hry Homeworld 2 jsou zde nějaké modely které se nevyskytovali ve hře přesto se jedna o jednu vůbec z nejlepších Fleet scale modelu  IMHO.


















Brigade Models
Modely pro hru Starmada X: Brigade ze světa Iron Cow velký výběr , ačkoliv mě osobně přijdou modely dost jednoduché, na druhou stranu vítězí cena která je bezkonkureční.
vynikající je také jejich řada 6mm vozidel,letadel a pěchoty pro systém Iron Cow a dale vyrabí 15mm vozidla (bohužel true scale takže jsou drobet menší než je standart)

















Full thrust 
Originalní modely pro hru Full thrust přes 200 modelů a vychazí nové a nové lodě.
k dispozici pro pozemské mocnosti i mimozemské rasy.
samozřejmně nejen Full thrust modely vydavá GZG takže naleznete i 15mm pěchotu a techniku,6mm modely a 25mm pěchotu (bojovou techniku proto měřítko převzala firma Deamonscape)




Ravenstar miniatures
u této firmy naleznete vše pro hraní Battlestar Galactica (tzn jak síly 12 kolonii tak Cylonů), a lodě z různých her a serialů všemožné Anime, lodě podobné Normandy atp.
také se věnuje vyrobě vozidel v měřítku 15mm
 Ninjamagic
Velice zajímavé modely firmy Ninja magic k dispozici celkem 3 národy. Mnohem zajímavější však je doplňkový prodej adaptéru na basky které umožní vám umístit lodě na base v dynamických "pozách"

Armoury Hobbies
Výrobce lodí ze znamých serialů Stargate SG1 a Stargate Atlantis,Babylon 5 ,BSG, Star Trek TOS nebo Třeba Buck Rogers.
























Studio Bergstrom
velice zvlaštní firma připomínající pejsek a kočička vařili dort , mají mnoho různých lodí a stíhaček z různých settingu ale zda se že žadná z řad není kompletní - krom toho mají několik vlastních řad jako třeba Hive fleet,
ORCdef a Terran které jsou kompletní.
co je však zajímavé naleznete tu lodí ze Star Treku,Starship Troopers ale i například stíhačky z PC hry Freespace,Stargate(včetně Puddle Jumperů)  ale i lodě ze Starwars 4-6.
 Čím je však Bergstrom unikatní jsou modely stíhaču ve velkém měřítku ty příjdou vhod až two hours games vydají svou dlouhodobě připravovanou hru 5150:wing commander


Spartan Games - Firestorm Armada
FSA je relativně novou hrou z dílen Spartan Games, v současné době má 6 základních národu hotových (vyjma stíhaček) a další nové vydává, oproti lodím ostatních výrobců včetně GW jsou lodě Obří (průměrná Velká Battleship/Dreadnought má 10-13cm Terranská Battleship má 17cm! Oproti ostatním modelům je hlavní výhoda i to že jsou k dostání i u nás.
















































Samozřejmně se nejedná o všechny výrobce, spoustu věci jde sehnat třeba na Shapeways a někteří menší výrobci také vyrabějí vesmírné lodě

Žádné komentáře:

Okomentovat