neděle 17. listopadu 2013

Pan-Asijská Koalice - TW Setting PAC Rising

minule jsme si představili pro setting Vzestup Pan-Asie Spojené Státy Americké nyní je čas pro ultimatní badguys tohoto settingu - PAC



Pan-Asijská Koalice (PAC)
Tommorow war




PAC v 22. Století

Pan-Asijská Koalice vznikla až v 22. století, když byl v Číně komunistický režim svržen vojenským převratem. Nová vláda má velkou podporu lidu, protože hlásá návrat k původním tradicím a dala práci všem bez rozdílu národnosti nebo provincie. Většina mladých však nastupuje k novým ozbrojeným silám, zatím co starší pracují v továrnách a farmách. Krátce po převratu se uzavřela do sebe a přestala komunikovat s okolním světem, novináři označili toto jednaní, jako 2. studenou válku ta však netrvala příliš dlouho. 6 měsíců po začátku Studené války elitní formace podporované pravidelnou armádou zaútočili na Barmu, Laos a Severní Koreu.

Agresivní politika PAC při okupaci Barmy, Laosu a Severní Koreji, vedla k tomu, že vyjma Čínských médií, byla PAC ukázána jako hrozba pro celosvětový mír, při ohlášení vytvoření nové Aliance – Pan-Asijské Koalice všem začala tuhnout krev v žilách, které země budou dalšími nedobrovolnými členy Koalice?

Armáda PAC

Pozemní síly PAC jsou rozděleny do dvou složek Zhèngguījūn která tvoří pravidelnou armádu (Regular Army) a Gardové jednotky – tzv. Dračí gardu Lóng wèi.  Největším paradoxem je rozdíl mezi jednotlivými složkami – Zhèngguījūn  je tvořen odvedenci, někteří mají špatnou motivací, jiní zase bojují do posledního dechu, kteří nemají přístup k nejmodernějšímu vybavení PAC, avšak jejich silou je množství kterým jsou schopni překonat technologickou převahu nepřítele. Jejich výzbroj tvoří standardní tanky a transportéry také na rozdíl od jejich kolegů v Lóng wèi nemají přístup Wǎngluò což je čínská varianta systému GRID.

Lóng wèi jsou elitním útvarem, s přístupem k nejmodernější technologii, kterou nemá k dispozici Lóng wèi jako o elitních jednotkách v západním smyslu je však špatně. Ačkoliv mají lepší výcvik a určitá část Lóng wèi je schopna provádět speciální operace, nejedná se o speciální jednotky, v pravém slova smyslu. Dračí garda je kladivo a pravidelná armáda kovadlina. Největší rozdíl je však ve vybavení ve vozovém parku můžeme vidět Antigravitační tanky a jiná vozidla, energetické kanóny, aktivní kamufláž a další pozoruhodné technologie, největším rozdílem a pro západní velmoce zcela nepochopitelný přistup na GRID nebo Wǎngluò jak ho nazývá PAC, pouze pro jednotky  Lóng wèi.
žádná jiná armáda na světě. Přemýšlet o





Vozidla PAC

Tankem Zhèngguījūn je Type 34 - Huángdào dài (Zodiac) (vyvíjený koncem 21. století společně s Rusy ale Type 34 má na rozdíl od Ruské varianty T-118 mnoho vylepšení jednou z novinek je například Laserový kanón Shén zhī yǎn schopný prorazit i ten nejtvrdší pancíř. Roli Bojového vozidla pěchoty plní Type-12 Xīyì (Basilisk), výsadkové jednotky pravidelné armády disponují útočným VTOLem  WZ-14 Qíměi lā (Chimera) a transportním strojem Harbin Z-26 Dìpíngxiàn (Horizon) který stejně jako Americký Blackfoot je schopen pojmout celou četu pěchoty. Průzkumné jednotky a jednotky bojující ve městech jsou často vybaveny vozidly Guī, lehce opancéřované a vyzbrojené kolové transportéry.

Jednotky Lóng wèi disponují trochu odlišným arzenálem v první řadě nový těžký bojový tank Type 41 Gōng zhū (Boar) první generaci revolučních antigravitačních vozidel která už jenom možností pohybu po bojišti výsadku z atmosféry překonává všechno, co mohou proti nim ostatní mocnosti nasadit naštěstí jich PAC není schopno nasadit přiliš velké množství ale to je asi pouze otázka času. Stejný pohon jako Typ 41 využívá i transportní vozidlo WZ-555 Qīngtíng APC (Dragonfly) které unese jedno družstvo. Jako první na bojiště také Dračí garda začala vysílat vojáky v první generaci Power Armorů, ty jsou nazýváni Guàiwù (Monster). Během okupace Laosu ukazala PAC další eso v rukávu bojové walkery Tiānshǐ (Angel) na rozdíl od amerických Spartanu tyto stroje jsou schopné překonávat pomocí zadních trysek i velké vzdálenosti nebo „vyskočit“ na menší budovy a překvapit tak protivníka. 


Výzbroj  a výstroj pěchoty Pan-Asijské Koalice

Jednotky Zhèngguījūn svou výstroj od 21. století nezměnili, mají k dispozici neprůstřelné vesty, helmy a individuální zbraně. Jednotky Dračí gardy jsou však vyzbrojeny mnohém lépe. Základem vybavení je pancíř Dračí kuže - Lóng pí chranící hlavu a hrudník tento systém je však vyroben z neznáme slitiny která daleko lépe odolává balistické střelbě než například Kattar. Přilba pak v sobě komponuje rozhraní Wǎngluò, Thermalní a noční vidění a také specialní senzorickou síť. Jednotky zvláštního určení Dračí gardy zvané Yīnyǐng (Shadow) mají uniformu pokrytou specialní vrstvou která vytváří aktivní kamufláž.

Útočnou puškou PAC je QBZ-36 Combat Rifle. Zbraň používá munici 5.8x42mm DPB87 která má přibližně stejné ballistické vlastnosti jako munice USA.

QBB-32 Light Support Weapon plní roli půdpůrné zbraně v družstvu, má větší kapacitu munice a kadenci než QBZ-36 ale používá stejnou munici (AP:1)

QBU-22 je odstřelovací puškou používanou pravidelnou armádou, tato puška je prvním zbraní na zemi používající novou plazmovou technologii kterou používají i tanky Gōng zhū. (AP:2/AT:2 (M) energy)

Type 11 RPG je modernizovanou verzí Type 69 která vycházela z ruského RPG-7. Ačkoliv tato zbraň nemá průraznou sílu na poškození Tanků může poškodit Bojový Walker nebo vyřadit APC. (AP:3/AT:3 (M))

CF-21 SMG je samopal používající munici 9mm, tuto zbraň najdeme pouze u Pravidelné armády a to v rukách zdravotníků,techniků nebo průzkumných jednotek.

PF-42 Energy Cannon Tato pěchotní zbraň využívající plasmovou technologii  je schopná vyřadit i těžký bojový tank. Tato zbraň však vyžaduje naročnou obsluhu a proto jí najdete jen mezi jednotkami Lóng wèi (AP:1/AT:4 (H))

Wèi bào Combat Drone Stejně jako ostatní národy i jednotky PAC využívají pomoc AI jednotek Stražci jak zní jejich název jsou vybaveni raketometem Type 11 a kulometem QJY-88 .  tyto drony jsou použivany jako přima podpora družstva , nebo v průzkumných kontaktních týmech. (AP:3/AT:3(M))



PAC Zhèngguījūn

Troop Quality: D6-D8

Morale:D6-D12

Tech Level: 1

Armour: 0D

On GRID: no

Confidency Level: Low to Confident

Supply Level: Poor to Normal

Attributes:

Poor Iniative

Caveman Casevac



A Fireteam

·         Team Leader – QBZ-36 CR

·         3xRifleman – QBZ-36 CR

·         Machinegunner – QBB 32 LSW

B Fireteam

·         Team Leader – QBZ-36 CR

·         3xRifleman – QBZ-36 CR

·         RPG Gunner – Type 11 RPG

Recon Team

Team Leader - CF-21 SMG

3x Trooper - CF-21 SMG

Sniper -  QBU-22



Infantry Squad

·         Squad Leader

·         A Fireteam

·         B Fireteam



Infantry Platoon

·         Platoon Leader

·         2IC

·         3x Infantry Squad

·         Recon Team

  

Lóng wèi

Troop Quality: D8-D10

Morale:D8-D12

Tech Level: 2-3

Armour: 2D

On GRID: yes

Supply level: High to Abdudant

Confidency level: Confident to High

Attributes:

 Active Trauma Nanites

Skeletal Augementation

Natural Weapons (wrist blades)

Inspiring ( for PAC Regulars)



Command Team

Platoon Leader with CF-21 SMG or pistol

2x PF-42 Energy Cannon operator

4x Rifleman with  QBZ-36 CR



A Lóng wèi  Fireteam

·         Team Leader with QBZ-36 CR

·         3x Rifleman with QBZ-36 CR



B Lóng wèi  Fireteam

·         Team Leader with QBZ-36 CR

·         Machinegunner – QBB 32 LSW

·         Technican with QBZ-36 CR

SAGP Contact team

3x Wèi bào Combat Drone

Lóng wèi Squad

·         A Lóng wèi  Fireteam

·         B Lóng wèi  Fireteam

Lóng wèi  Platoon

·         Command Team

·         3x Lóng wèi Squad

·         SAGP Contact team

  Miniatury
  Zhèngguījūn infantry (Khurasan Miniatures Sepulvedan Provisional Army Regulars)

  






Lóng wèi infantry - non power armour (Khurasan Miniatures Control Battalion Rifle things)






Lóng wèi Guàiwù (Monster) power armour infantry (Khurasan Miniatures Federal Marines Special Assault Brigade)








Type 34 - Huángdào dài (Zodiac) Khurasan miniatures Red Lighting medium tank









Type-12 Xīyì (Basilisk) Khurasan miniatures Yozhnik Heavy APC/ICV








WZ-14 Qíměi lā (Chimera) - Critical Mass Games ZAS Strike Hawk VTOL






Harbin Z-26 Dìpíngxiàn (Horizon)- Ravenstar Land Core Horizon Dropship














Type 41 Gōng zhū (Boar) Khurasan Miniatures Federal Army XM6 Superheavy Grav Tank














WZ-555 Qīngtíng APC (Dragonfly) Khurasan Miniatures Hauk Aerie Grav Transport











Tiānshǐ (Angel) Walker  Khurasan Miniatures  Corsair Battledress

Žádné komentáře:

Okomentovat