pondělí 18. listopadu 2013

EU - Rise of PAC



Evropská  Unie
Tommorow war
Evropská Unie v 22.století
EU ušla dlouhou cestu od Evropské Unie počátkem 21.století. Unie nyní reprezentuje republiku s jednotnou vládou, měnou, politikou i armádou. Ke změně došlo v 30.letech 21.století které vyústilo v plnou integraci EU do jednotné republiky a k otevřené xenofobní politice vůči Arabskému obyvatelstvu, ti mohl svobodně odejít nebo budou umístěni do internačních převýchovných táborů.  V následných měsících nepokojů museli armády nastolit pořádek, hlavně díky špatné komunikaci a organizaci ozbrojených složek.
7.října 2041 podepsal prozatímní vláda EU chartu o vytvoření integrovaných evropských obraných sil – zvaných Euro Corps. Britská vláda neúspěšně vetovala tuto chartu a opustila EU. V Odvetě napadl nově vytvořený Euro Corps Gibraltar. Po 2 týdnech jednotka Američanů,Britských a jednotek Commonwealthu znovu obsazují Gibraltar a vytlačí jednotky Euro Corps zpět. Britové a EU podepisují mírovou dohodu a označují okupaci Gibraltaru zapolitovaní hodnou událost.
V druhé polovině  je brutálně potlačeno několik nepokojů ve východní časti EU, některé země se pokusí opustit EU ale neúspěšně,  Brusel vždy odpoví okupací za pomocí Euro Corpsu.
Běžný občan EU žije ve značném nadstandartu, mají přístup k nejnovějším technologiim jako je Enhanced Reality,ReVital – tedy leky na prodloužení starnutí, ale různé Bio-ware vylepšení. Bohužel všudypřítomná propaganda a normalizace tvoří EU dost temným místem pro život.
Euro Corps
Původně byli jednotky Euro Corpsu tvořeny podle vzoru Bundeswehru, postup času však byl vytvořen modifikovany model. Na rozdíl od většiny moderních armád mají EC transportéry integrované do struktury čet. Integrovaný bojový systém G.R.I.D. je teprve v ramci EU závaděn a proto ho jednotky používají pouze v rámci velkých bojových operací na rozdíl od PACu však nejsou jednotky EC na tomto systému zavislé. I přes veškeré změny v doktrínách Euro Corps se drží taktik dnes již neexistujícího paktu NATO. Základem bojových taktik jsou mechanizované a obrněné formace a rozdrcení nepřítele bojovými vozidly za podpory pěchoty.
Infanterist der Zukunft
Jednotky Eurocorps už od začatku začali používat německý program IdZ pro své pěchotní jednotky dali tak vzniknout komplexnímu ochranému a ofenzivnímu systému jednotlivce. Základ tvoří pancíř chránící celé tělo zvaný Panzer  kromě protinárazové a protibalistické ochrany také tento oblek chraní proti celému spektru NBC zbraní. Ochranná helma která nejen že chrání vojáka také obsahuje různé vymoženosti jako je noční vidění, markerlight na označovaní leteckých a dělostřeleckých útoků také limitovanou zásobu vzduchu takže tento oblek je ideální i pro námořní pěchotu a zvláštní jednotky. Cílem IdZ také bylo sjednotit zbraňové systémy pro stejnou munici a náhradní díly a usnadnil tím jejich udržbu a menší nutnost zásobovaní. Na úrovni každého družstva se také nachází drona Wanderer, vybavená  střelami Rusé francouzské výroby, tyto drony však nejsou tak vyspělé jako ty které používají Američané nebo Pan-Asijská Koalice.
Vozidla Eurocorpsu
Pozemním transportérem pro jednotky Evropské unie je vozidlo Nashorn 1A2 , toto vozidlo nejen že má velkou transportní kapacitu, dokáže převést až dvě pěší družstva disponuje i slušnou palebnou silou. Bojový tank Raubtier 2A1  stejně jako tanky PAC se pohybuje díky antigravitačnímu pohonu  a disponuje dělem využívající okopírovanou verzi Railgunu který však na rozdíl od US tanků není tak vykonný. Stejně jako všechna vozidla i průzkumné vozidlo Ratte využívá antigravitační pohon.
Stejně jako většina velmocí i EU začala zavadět vozidla typu Walker (nazývaných Panzer-Wanderer) pod názvem Panzer –Wanderer 1A1 na rozdíl od ostatních národu je toto vozidlo používané jako těžká bojová platforma schopna nést děsivou palebnou sílu.
Hlavní gunshipou Evropského společenství je Eurocopter III  ačkoliv se jedná o VTOL stále používa název svého předchůdce, na rozdíl od většiny podobných strojů je EC III plně řízen AI.
AH-9 Shephard pak zajištuje převoz výsadkových a specialních jednotek ale díky tvaru se tomuto stroji spíše přezdívá Luft Taxi- letecké taxi.
Pěchotní zbraně
Díky standardizaci pěchotních zbraní se vyskytují u pěchoty pouze dva typy zbraní.

Pěchotní puška na bázi Railgunové technologie  zbrojovky Heckler and Koch, se nazývá Fortschrittlich Gewehr 52 (FG52). Tato puška je krokem do budoucnosti protože je schopná přepínat mezí různou municí, a má integrováno mnoho podpůrných systémů plynové ventily kompenzující zpětný ráz, automatický odečet vzdálenosti a mnohé další systémy, pálí průraznou 10mm munici schopnou prorazit jakýkoliv lehký pancíř.
Pro podporu pěchoty HK vyvinul i obdobnou zbraň zvanou Fortschirittlich Machine-Gewehr 7    (FMG-7) (AP:2)
Družstva také podporují bojové drony Wanderer vybavené systémem chytrých střel Rusé na níčení nepřátelských vozidel.Rusé jsou schopné spolehlivě zničit jakékoliv lehké nebo transportní vozidlo.
(ATGM AT:3)
 EuroCorps Platoon
Troop Quality:D8
Morale:D10-D12
Supply level: High to Abdudant
Confidence level:Confident
Tech Level : 2
On Grid: Major Operations Only
Armour:2
Fireteam
Team Leader – FG52
Rifleman – FG52
LSW Gunner – FMG-7

Infantry Squad
2xFireteam
Wanderer Combat Drone

EU Platoon
Platoon Leader
Assistant Platoon Leader
4x Infantry Squad
2x Nashorn APC

Miniatury

Eurocorps Infantry (Khurasan Miniatures GOTA infantry)






Wanderer Combat Drone (Khurasan Armed ASV Legged )











Nashorn APC (Critical Mass ARC APC)











Raubtier Tank (Critical Mass ARC Heavy Grav Tank)











Ratte Scout Vehicle (Critical Mass Arc scout)








Panzer-Wanderer (Critical Mass ARC support walker)











Eurocopter III (GZG Mantis VTOL)











AH-9 Shephard (GZG VTOL FanVan)



Žádné komentáře:

Okomentovat