sobota 2. března 2013

Zaměřeno na Mecha Front - připravující se 15mm mecha combat

ve světe Warhammeru 40k je jmeno Paulson games relativně znamý pojem, jeden čas měl spoustu konverzních kitu pro ruzné modelové řady WH40k, nyní však PG rozhodl že přijde s něčím novým co je svým způsobem revoluční a zaroveň to tu už bylo - Mecha Combat. Nebudeme se teď bavit o "malých" walkerech jako má napřiklad CMG ale o skutečných monstrech na srovnání jak budou modely velké se podivejte na tento obrázek
  
Mecha Front bude pure skrimish s roboty nepodobný Battletechu ale systém má být mnohem jednodušší a rychlí samozřejmostí je zaměření se i na hru více hraču (tudiž 2+) podobně jako Mercs.
Hra se odehráva na zemi kolem roku 2100, rapidně se změnilo klima a díky tomu se ocitlo pod vodou mnoho hlavních měst a zmizelo nesčetný počet obyvatel země. Díky změně klimatu se oteplilo a většina země je pokryta pouští. zdroje i potraviny jsou nedostatkovým zbožím a tak se mnoho supervelmocí rozpadlo na menší kusy které mezi sebou soupeří o zbytky surovin které zbývají. Mecha Front se odehrává na uzemí Severní Ameriky. zde se nachazejí tři velké frakce první je NorAm což je pozůstatek původních spojených států který anektoval Kanadu.Can-Oil je uzemí megakorporace která je chraněna PMC Blackfrost která krom ochrany Can-Oil také podniká najezdy jak do Neobloku tak NorAm. Neoblock nepatří mezi obyvatele Severní Ameriky ale jedná se o Invazní síly Číny,Ruska, a dalších Asijskoevropský státu.
Samozřejmně jsou zmínky o konfliktech v Evropě a Asii ale hra se bude zaměřovat na Americký konflikt.

Ačkoliv se hra řadí do žanru Mecha nebude se jednat o Japonský styl ale západní, takže spíše inklinovat k původním Battletechu svým stylem. tudiž stroje budou řidit hardcore piloti a ne zpívající slečný nebo nevyrovnání zmutovaní puberťaci.

 Zatím se projekt připravuje na kickstarter který by měl započit další měsíc ale hra ma díky ohlasům na The Miniature Page slušný naběh na to být uspěšnou hrou držíme palce a ARTWORKZ!:D

Mechové Neo-bloku
Mechové NorAM



Žádné komentáře:

Okomentovat