středa 9. prosince 2020

World War III Starter pro Team Yankee


V předchozím članku jsme se podívali na samotnou hru nyní se podíváme na samotný starter ačkoliv v ní není tolik muziky jako v Hit the Beach pro sesterskou hru Flames of War, je to také slušná nalož. V setu najdete 16 vozidel

Americká čast:

  • 3 Tanky M1 Abrams
  • 2 Tanky M60 Patton
  • 2 Průzkumná vozidla M3 Bradley
  • 2 sprue posádek tanků
Sovětská část
  • 4 Tanky T80
  • 3 Tanky T64
  • 2 Obrněná vozidla BMP-3
  • 2 sprue posádek tanků

Každé vozidlo je samostatně na sprue, a některé z nich lze postavit v různých variantach napřiklad tanky Abrams lze postavit v zakladní variantě, ve variantě IMP1 nebo ve verzi M1A1 s lepším kanónem. Bradley lze postavit ve variantách M2 (Transport) a M3 (Průzkumné vozidlo) atp.

M1 Abrams (3x)


M60 (2x)














M3 Bradley (2x)

T-80 (4x)

T-64 (3x)













BMP-3 (2x)

Crew Sprue (2x Sovětské a 2x Americké)




V balení dále nalezneme šestistěnné kostky (10xmodré , 10x červené) a dvě publikace - Start Here kde najdete základní formace pro obě strany a návody na složení modelů a druhá jsou pravidla ve formátu zhruba A5. Nejedna se o žadné starting rules ale plnohodnotný rulebook.




A posledním komponentem, tedy vlastně předposledním jsou Stat karty k jednotkám kterou jsou obsaženy ve starteru. Bohužel nejsou obsaženy všechny varianty které jdou složit ale to je prostě C´est la vie. Karty jsou oboustranné z jedné strany jsou statistiky z druhé strany složení formací a jednotek.


a poslední komponent je vlastně volitelný - po stránach krabice (zevnitř jsou vystřihovací tokeny a objectivy což je takový příjemný bonus



Tento stárter je hodně povedený za cenu 50 USD u nás se pohybuje mezi 1200-1500kč dostanete dvě armády na 50 bodů -  Škoda trochu těch M60tek které ve standartním listu s Abramsy nepoužijete ale byli tam dány kvuli vybalancovaní.

I pokud míříte k jiným hrám jako je třeba Sabre Squadron nebo 7 Days to the river Rhine určitě tento set také využijete. 


 


Žádné komentáře:

Okomentovat