úterý 3. září 2013

Zandris IV vesmírné lodě

Před nějakým časem se my dostal do pracek Terran diplomatic corps patrol pack od Zandris IV, obsahuje
dva heavy destroyery (dlouhé 4,5 cm) a jeden Heavy cruiser (ten je trochu delší a větší 6,5cm). Z4 je firmou jednoho muže který vydáva modely v měřítku Squadron scale (pro hvězdné bitvy), 6mm vozidla a nakonec armoured suity/mechy pro 28mm, spekuluje se i o možných strojích pro 15mm
Všechny modelové řady maji velmi přiznívé ceny i když některé věci jdou sehnat i levněji. Jejich lodě patří mezi ty lepší na trhu (rozhodně bych řekl že jsou o kategorii výše než GZG a určitě jsou na tom lépe než lodě od Brigade). V současné době obsahuje 4 různé typy/rasy lodí první je zbrusu nová řada Diaspora obsahující dva typy stíhaču, dva typy destroyerů, jeden typ cruiseru a jeden carrier.
další opoznání menší řada je Imperial obsahující dva typy lodi cruiser a battleship, třetí řadou tvořili pouze jeden typ lodí mimozemského vzhledu (původně byli dvě křižník a fregata a mohli být skvěle na vytvoření ras typu Shivan ze serie Freespace) poslední tvoří Terran diplomatic corps které brali inspiraci ve skvěle hře Homeworld 2 (rasa Vaygr) ačkoliv mají reprezentovat lidské lodě což se jim daří. tato poslední řada obsahuje 2 typy fregat,3 typy destroyerů, 3 typy křižníků,2 Carriery,jeden typ stíhačů a jednů obří loď třídy Superdreadnaught.
Z4 také nabízí různé deal packy pro všechny rasy (kromě Nemesis) které vám umožní sestavit standartní flotilu do her ACTA nebo Full thrust velice rychle (Do FT startovní Patrol pack bohatě poslouží)
pro své lodě TDC které používají jméno Taaiidan Confederation jsem zvolil toto schéma


Většina lodi od Z4 je zpracovana v kovu (až na některé vyjímky jako je superdreadnaught který je v resinu) a velice kvalite samozřejmně několik drobnosti bylo potřeba začistit ale jinak svou cenu si určitě zaslouží, určitě si časem pořídím další lodě od Z4.

v jednom z dalších članků se zaměříme na Full Thrust:Crossed dimensions a zbrusu nový online designer lodi z Mechaworldu.

Žádné komentáře:

Okomentovat